Algemene voorwaarden

Atelier Yea
Wendy De Haes (EZ)
Oude Baan 64
2820 Bonheiden
wendy@atelieryea.be
BTW BE0744.347.019 

Leveringsvoorwaarden

De tarieven worden automatisch berekend bij het afrekenen.

Ophalen kan ook, dat ophaalmoment spreken we onderling af.

Bestellingen vertrekken meestal binnen de 1-3 werkdagen na ontvangst van de betaling. In België komen de pakketjes normaal gezien binnen de 2 dagen na verzending aan. Voor Europese zendingen kan dit langer duren. Voorlopig geen verzending buiten Europa.

Vanaf het moment dat het pakket klaar is voor verzending, krijg je een e-mail met tracking informatie. Dat betekent nog niet dat het pakket vertrokken is, de bezorger moet het nog oppikken. Via die code beschikken we over dezelfde informatie aangaande de verzending. Van zodra het pakket het label ‘geleverd’ heeft, ga ik ervan uit dat het goed is aangekomen. Als dat niet zo is, neem dan meteen contact op met de bezorgfirma. Veel kans dat het om een misverstand gaat. Indien niet, dan moet je een dossier openen bij de bezorgfirma. Ik ben niet aansprakelijk voor vertraging of foutieve levering van de bezorger. 

Prijzen

Alle prijzen zijn uitgedrukt in euro en zijn inclusief BTW.

Betalingen

Betalen kan met PayPal, Visa of Bancontact. 

Herroepingsrecht

Je kan je tot 14 dagen na levering bedenken. Het zou jammer zijn, maar het mag. Zelfs zonder reden.

Stap 1
Je moet me dit binnen 14 dagen na levering schriftelijk of via mail laten weten.
Vermeld zeker je naam, adres, e-mailadres en eventueel de reden. Je kunt ook dit formulier gebruiken.

Stap 2
Het product moet ongebruikt zijn en in de originele verpakking. Zolang ik het pakket niet heb ontvangen, ben je zelf verantwoordelijk voor de inhoud ervan. Het is daarom aan te raden om een traceerbare methode te gebruiken en om het met veel zorg terug te verpakken zodat het niet breekt onderweg.
Stuur je pakket naar: Atelier Yea, Oude Baan 64, 2820 Bonheiden, België

Stap 3
Van zodra de zending in goede staat bij mij is toegekomen, betaal ik de totale kost (inclusief verzendkosten) binnen de 14 dagen terug. De kosten voor het terugsturen zijn voor jou, tenzij het om een defect product gaat (zie garantie hieronder). 

Wettelijke garantie

Ik probeer alles zo goed mogelijk te beschermen voor verzending. Maar dan nog kan het gebeuren dat een item beschadigd bij je aankomt. Neem in dat geval onmiddellijk foto’s van de verpakking en de inhoud ervan. Bezorg ze binnen de 2 dagen na ontvangst aan mij via mail. Ik neem contact met je op om te kijken hoe we dit oplossen. Veel producten in de shop zijn uniek en kunnen niet zomaar vervangen worden. We bekijken dan samen of je iets anders in de plaats wil of liever een terugbetaling.

Een vaatwassergarantie kan ik helaas niet geven. Mijn keramiek verkiest een zacht en zorgzaam handwasje. De meeste stukken gebruiksgoed (om uit te eten dus) verdragen de vaatwasser goed, maar niet alle glazuren zijn hier even blij mee. Decoratieve items moeten in ieder geval met veel zachtheid behandeld worden. De glazuren die daarvoor gebruikt worden, zijn eerder decoratief en dus fragieler. Bloempotjes kunnen door intensief gebruik verkleuren.

Alle producten zijn handgemaakt. Dat betekent dat er er soms wat verschil kan zitten op een aankoop. Hou ook ajb rekening met kleurverschillen die te maken hebben met fotografie. Ik probeer uiteraard de foto’s in de shop zo realistisch mogelijk te tonen.  

Geschillen

Enkel de afdelingen van de rechtbanken of het vredegerecht bevoegd voor Bonheiden zijn bevoegd in geval van een geschil. 

Privacy

Jouw gegevens worden nooit of nooit doorgegeven aan derden, beloofd! Ikzelf houd ze bij voor administratieve doeleinden.
Je zult enkel reclamemails ontvangen als je dit specifiek gevraagd hebt. Je kunt je in ieder geval op ieder moment uitschrijven.
Als je wil dat je gegevens definitief geschrapt worden uit mijn bestanden, dan kan dat. Stuur me even een mailtje en ik zorg ervoor.  

Copyright

Gebruik alsjeblieft geen foto’s van deze website zonder mijn schriftelijke toestemming, dankjewel.